HOAF

Infrared technology

Szeretne megszabadulni a gyomtól anélkül, hogy órákig kínozná a hátát gyomlálás közben? A HOAF Hand Held Burners-el (kézi perzselő) gyorsan és kényelmesen irthatja a gyomot.

A HOAF Hand Held Burner-jei különösen alkalmasak a ház körüli gyomok irtására és professzionális eszközként az alábbi kisebb területeken is:

- ösvények
- teraszok
- autóbeállók
- piknik helyek

Az alacsonyan lévő melegítőegységnek köszönhetően padok alatt is könnyű vele dolgozni. A HOAF Hand Held Burner-ek nagyon jó súlyelosztásúak, így használatuk egyszerű. A perzselő elektromos begyújtása akkura kötött elektromos gyújtóegységgel történik A gázfogyasztás a gázkarral szabályozható, mely gázhatékony üzemeltetést tesz lehetővé.

A HOAF Hand Held Burner-el történő gyomirtás során a gyom infravörös sugárzás és melegített levegő kombinációját kapja. A nemkívánatos vegetációban a folyamat során a proteinek megdermednek és az elszökő nedvesség szétszakítja a sejtfalakat. Ennek következményeként a növény elszárad.

Infrahit-11

Thermhit-15

egy praktikus gyomirtó, mellyel hatékonyan irthat utakon, ösvényeken, kövezeteken és egyéb felületeken.

Infrahit-25

250 mm-es munkaterület szélességgel rendelkezik és különösen alkalmas kerti ösvények és játszóterek gyommentesítésére.

Infrahit-45

egyszerűségével tűnik ki. A perzselő méretéből adódóan az eszköz multi funkciós és ideális a gyom eltávolítására a tereptárgyak környezetéből.

Infrahit-75

750 mm-es munkaterület szélességgel rendelkezik és leginkább gyomos területek, túra utak, kerékpárutak és más nagy felületek rendbetételére alkalmas.

Infrahit-75M

750 mm-es munkaterület szélességével ideális ahhoz, hogy vontatmányként használják.

Infrahit-11

1000 mm-es munkaterület szélességével ideális ahhoz, hogy kis munkagéphez kapcsolják.HOAF modellek termékkínálata

Klikk a képre (új ablakban nyilik meg)

MAGYARORSZÁGON FORGALMAZZA: ENVIROAD-EU Kft.