Gyom – kefe: OKB-UFO

(gyom kefe motoros fűkaszákhoz)

A motoros fűkaszát manapság egyre gyakrabban használják a gyomok eltávolításra. Az OKB-UFO egy könnyen telepíthető kefe fej ezekhez a kaszákhoz. A sajátos formája megfelel a gyomkefék optimális működéséhez

Előnyök:
✔ Masszív konstrukció, bírja a kemény igénybevételt.
✔ 20%-kal könnyebb, mint a meglévő bozótvágó fejek.
✔ Hosszabb élettartam, könnyebb kisöprés a sarkokból.
✔ Egyszerű és gyors a sörtekötegek cseréje.
✔ Alkalmas minden 30cc-nél nagyobb kaszára.
✔ Illeszkedik bármilyen márkájú fűkaszához.

Easy Protect®

Védelmi készülék fűkaszákhoz

A fűkaszákat gyakran használják a damil-fejjel vagy kefefejjel a füvek eltávolításához. Amikor a gyomok eltávolítása kemény felületekről történik, mint például a forgalomterelő szigetek, járdák és parkolók, mindig nagyon kell figyelni a veszélyes repülő kövekre és egyéb anyagokra, amelyek elrepülhetnek. Ezek igen komoly károkat okozhatnak a munkaterületek közvetlen környezetében, az úton közlekedő járművekben, vagy esetleg még személyi sérülések is előfordulhatnak. Egy ilyen esemény során bejelentett kárigény rendezése (ügyvéd, kártérítési eljárás…stb) komoly kiadásokat jelenthet a terület kezelője számára. Ezek a hátrányok miatt korlátozott területeken lehet a fűkaszákat használni, vagy odafigyelve a környezetre, sokszor meg kell szakítani a munkát, hogy ne okozzanak károkat.

Az Easy Protect® egy általánosan alkalmazható védő konstrukció motoros fűkaszákhoz. Egy kefe szegmens oldalának felhajtásával az útszegélyeket és a falak sarkait is gond nélkül kitakaríthatjuk. Súlya miatt az Easy Protect® - ben szinte lebeg a gyomkefe, a kefe szegmensen belül, és lehet egyszerűen tolni. Még a munka közben gyakran előforduló rángásokat is tompítja a kör alakú masszív külső kefe.

Röviden:
Az Easy Protect® alkalmazása bővíti a fűkaszák alkalmazhatósági lehetőségeit és jelentősen csökkenti az esélyét a kártérítési igényeknek!

Előnyök:
✔ Könnyen összeszerelhető
✔ Használhatják a zsúfolt területeken és a parkolókban
✔ Robusztus szerkezet
✔ Alkalmas minden fűkaszához vagy drótkeféhez

Tekintse meg az OKB-UFO gyomkefe bemutató videóját:

MAGYARORSZÁGON FORGALMAZZA: ENVIROAD-EU Kft.